Chips de boniato y patata

Hoy tenía un antojo de algo especial y este es el resultado de mi antojo/cena:


Unos chips de boniato y patata....

Ingredientes:

2 boniatos
2 patatas
Sal maldon
Aceite

Preparación:

Con una buena mandolina cortamos el boniato y la patata al nº 1, bien delgaditos.
Los ponemos en un bol con agua muy fría y los dejamos un rato. Esto hará que las láminas se curven un poco.


Ponemos a calentar aceite en una sartén honda y doramos por tandas las láminas tanto de patata como de boniato.


Una vez fritos los sacamos y escurrimos sobre papel absorbente. Espolvoreamos con sal maldon o normal.

Se doran enseguida así que vigilarlas bien!!!.

El boniato es dulce y habrá que salarlo un poco más que las patatas.


Este ha sido mi plato.... mmmm que rico!!!!


Imprime esta receta

9 comentarios:

MaryLou dijo...

Nena, qué bó!!!! això si el faig a casa he de estar fregint dues hores seguides, el meu fill hem faria la ola!

Petonets

Anna dijo...

si el talles així de finet es couen ràpid... jo ho feia tipus patates fregides i si que és més lent de coure... vinga fes-li al nen, Ja, ja

Petonets

Margarida dijo...

M'encanta el moniato i en menjo ben poques vegades per no haver-lo de cuinar per mi sola. Però no em farà gens de mandra preparar-me aquestes xips que ens presentes!
Petons

Anna dijo...

Margarida, a casa meva tampoc els hi agarada però jo m'els preparo per mi sola..
Petonets

JOANA dijo...

Quina pinta tenen!!!. Avui he fet patates per dinar tallades així i amb un gra d'all a la paella, están de mort. Però no havia vist mai el boniato y també te molt bona pinta. A mi em pasa com a vosaltres, que sòc l'unica a casa a qui li agrada, es a dir, que el probaré, que tinc una fruiteria al costat de la feina i tenen uns que diuen "COMPRAME COMPRAME"
Un petonet.

Anna dijo...

Joana, jo també els hi poso un all a les patates, que bones que son!!!.
I el moniato així queda boníssim.
Un petonet

La cuina vermella dijo...

Fantàstic caprici, quina cosa més bona. Gràcies per compartir la idea. Un peto.

Anna dijo...

La cuina vermella: Gràcies a tu pel teu comentari. Un petó.

surfzone dijo...

Jo ja havia fet servir el moniato per fer truita de patata i moniato i queda boníssim. No coneixia el truc de posar-les en aigua molt freda... de fet, algun cop havia provat de fer xips així a casa i sempre em quedava una massa tipus croqueta gegant :-(
Aquesta setmana m'apunto a fer-la!